Om

Min bakgrund

Välkommen till min sida. Jag heter Cecilia Eriksson och är yogainstruktör och jobbar deltid som lärare. Jag har genom en del utmaningar som livet bjudit på kommit att älska yoga. Yogan har faktiskt tagit mig ur utmattning och depression. Jag tror att det främst är mitt regelbundna utövande av yogan, medvetenheten kring andningen, avslappning och den medvetna närvaron som hjälpt mig att älska mig själv igen. Kom ni ihåg hur det var när man var barn? När man verkligen på riktigt tyckte om sig själv och det man såg i spegeln innan ytligheten kom in och spökade någon gång i samband med skolstart. Vad som händer sedan för väldigt många är väldigt sorgligt. Man tappar kontakten med sig själv. Tänk att den enda personen som vi med säkerhet vet ska vara med oss livet ut, den tappar vi kontakten med eller kanske till och med behandlar illa. Du förtjänar det bästa i livet. Förändring börjar med dig och jag vill gärna ge dig ett verktyg på vägen genom yogan.

Vad folk säger

”Jag älskade känslan du förmedlade. Den var grundad och naturlig och jag upplevde att du var autentisk. Det är tydligt att du är trygg i rollen som pedagog. Du vävde in temat genom klassen, vilket var toppen.”

-Lina Paulsén (min yogalärare)

”Tack vare Cecilia kom jag igång med yoga. Cecilias yoga går att hänga med i oavsett vana eller vighet, och avslutas alltid med avslappning. Yogan är en rekreativ upplevelse jag tror många behöver idag, då vi har mycket på våra scheman och ger oss själva litet utrymme för att bara vara.”

– Lotta (deltagare på min yoga)


Vill du vara med ?